You are currently viewing Kako se znebiti slabe energije v vašem domu

Kako se znebiti slabe energije v vašem domu

Ali imate kdaj to željo, da preprosto odprete okna in spustite svež zrak, ko se zima bliža koncu? Potem ko je bila več mesecev zaprta, je vaša hiša težka, zatohla in zatohla, vendar veste, da bo vse lažje, če jo dobro prezračite. S tem pravzaprav spravljate slabo energijo iz svojega doma.

Tudi v najbolj optimističnih hišah se lahko kopiči slaba energija. Obstaja veliko različnih načinov, kako se lahko neugodna energija kopiči ali ustvarja v vaši hiši. Tudi če se družite z ljudmi, greste v nakupovalno središče ali delate, lahko poberete smeti v svojem energijskem polju in jih odnesete domov.

Primeri vključujejo razdražljivega sostanovalca, travmatično zgodovino (osebe ali nepremičnine same) ali celo samo prisotnost v javnosti. Ne glede na vzroke se sčasoma negativna energija kopiči in jo je treba očistiti. Če vas zanima čiščenje negativne energije, morate v ta namen obiskati univerzalno luč.

Kaj počne negativna energija

V najboljšem primeru je negativna energija kot mokra odeja. Znižuje raven energije v stavbi. Vsakdo, ki se spopada z depresijo, ima veliko večjo verjetnost, da se bo v propadajoči hiši počutil slabo. Ko je prisotne veliko težke energije, je za nekoga, ki je zaskrbljen, veliko težje ostati miren. Negativna energija se pogosto kaže kot nesreče, utripanje in premikanje s kotičkom očesa ter bolezen. Velikokrat se lahko vsemu temu izognete z rutinskim čiščenjem energije v vašem domu.

Tehnike čiščenja

Tukaj je nekaj hitrih in preprostih strategij, ki jih lahko vsakdo uporabi za čiščenje svojega doma.

Spomladansko čiščenje

Čiščenje doma, odpiranje vseh vrat, oken, omaric in predalov, spuščanje sonca in svežega zraka ter odstranjevanje pajčevine je zelo učinkovit način čiščenja. Vzemite metlo in previdno pometite stene po vsej sobi, tudi v omarah, za vrati in na drugih območjih, medtem ko je vse odprto.

Težko energijo lahko pogosto razbijemo z metlo, saj je otipljiva in jo je mogoče občutiti. Če želite temeljito počistiti, vzemite predmete iz omar in se znebite nereda (neumna energija se rada oklepa stvari, ki se jih oprimemo, a jih ne potrebujemo več – obe stvari imata podoben odmev). Predvajajte živahno glasbo, plešite in se igrajte, medtem ko se to dogaja, saj to ustvarja svetlobo in povzroča neprijetno slabo energijo.

Lahko delo

Predstavljajte si svoj dom v jami, ki ste jo naredili tako, da ste sklenili dlani. Predstavljajte si zdaj, da angeli kopajo dom v svetlobi in topijo umazanijo. Vizualizirajte svetlobo, ki prodira skozi vlakna lesa in druge elemente, uporabljene za gradnjo hiše, kot sta preproga in kovina, ter raztopi vso zakopano kopičenje umazanije in težke energije. Če še vedno menite, da hišo potrebujete dodatno čiščenje, izvedite enak postopek, vendar le na enem delu naenkrat.

Dim in hrup

Kupite palico za madeže iz žajblja v vaši soseski trgovini z mističnimi izdelki. Opravite kratek ritual s ciljem pregnanja zlih duhov in vrnitve svetlobe v vašo hišo. Posvetite dim božanski svetlobi, potem ko žajbljeva palica gori (po vašem prepričanju). Nato pojdite sobo za sobo v svoji hiši in potresite žajbljev dim po vseh stenah, v špranje in vsa druga možna mesta. Slabo energijo lahko tudi razdelite z zvoncem in bobnom, preden jo pometete z dimom. Vedeti morate, da je čiščenje negativne energije nujno za preživetje.

Cilj tega članka je ponuditi nekaj poenostavljenih različic pogosto uporabljenih tehnik, ki jih lahko uporablja večina ljudi, ne da bi morali opraviti obsežno usposabljanje, kljub dejstvu, da je ta tema obsežna in raznolika in bi zlahka postala študija življenj. Ne pozabite, če se počutite preobremenjeni, najemite kvalificiranega energetskega kirurga ali šamana (na primer), da dokonča nalogo.

Številni energetski kirurgi lahko delajo na daljavo in jim ni treba biti doma, da dokončajo delo (ne glede na to, kako resna je težava). Vendar pa je večina ljudi popolnoma sposobna opraviti delo sama za enostavno, rutinsko čiščenje.