Meer weten over website-ontwerp?

  • Post author:
  • Post category:Business

Er zijn zoveel website-ontwerpbedrijven over de hele wereld, het lijkt erop dat elke man en zijn hond zo’n bedrijf opzetten, in feite lijkt iedereen met een laptop deze service te kunnen bieden, en de prijzen voor zo’n service dalen als vliegen , voor een paar honderd pond kun je een website ophalen enz.

Dus wat maakt het ene website-ontwerpbedrijf anders dan het andere? Wat zijn de unique selling points waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat u het ene bedrijf boven het andere kiest.

Deze vraag hangt echt af van het type Website laten maken den haag bedrijf waarin u zich bevindt, bijv. als je een chique hotel bent met een aantal restaurants, heb je een website nodig die iets duurder is dan een lokale handelaar zoals een loodgieter of een elektricien; dit zal duidelijk worden weerspiegeld in de prijs die in rekening wordt gebracht.

Als u regelmatige updates van uw website wilt, wordt dit ook weerspiegeld in de prijs die u maandelijks of aan het begin betaalt.

Een van de meest over het hoofd geziene items bij het zoeken naar een website-ontwerper is of er al dan niet zoekmachine-optimalisatie (SEO) is inbegrepen, zonder dit zal uw website nooit worden gezien door mensen/klanten die zoeken naar de trefwoorden die betrekking hebben op uw website/bedrijf. is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het beslissen wie u uw website moet laten ontwerpen.

Het ontwerpen van websites is tegenwoordig relatief eenvoudig in vergelijking met 5 of 10 jaar geleden, je hebt content managed websites zoals WordPress deze kunnen door iedereen worden gebouwd met een gemiddelde kennis van computers, je hoeft geen website-ontwerp of html-kennis te hebben. Vandaar de reden waarom er zoveel website-ontwerpbedrijven opkomen, wat deze bedrijven niet of niet kunnen doen, is het belangrijkste wat je met een website moet doen en dat is SEO, het probleem is dat het erg lang duurt om het goed te doen.

Als u op zoek bent naar een website-ontwerpbedrijf in uw omgeving, typt u gewoon in Google “website-ontwerp” + uw plaats, bijvoorbeeld website-ontwerp in Lincoln, dit zal u een lijst met website-ontwerpers in Lincoln tonen met een kaart in in de rechterbovenhoek en kleine rode vlaggetjes die aangeven waar de bedrijven zich bevinden, u moet een van deze bedrijven kiezen, aangezien hun SEO-vaardigheden zijn aangetoond doordat ze op de eerste pagina van Google staan.

Nu moet u beslissen wat u wilt betalen om op de eerste pagina van Google te staan, ik kan vrijwel garanderen dat 98% van de website-ontwerpers u eerst een website willen bouwen en u vervolgens een vergoeding vragen voor het doen van SEO-werk, wat je nodig hebt is de 2% website-ontwerpbedrijven die alles als een pakket doen en waarmee je maandelijks kunt betalen en zonder een contract te ondertekenen, laat me het uitleggen.

Als u nieuw bent in de wereld van website-ontwerp, weet u waarschijnlijk niet of het voor u zal werken of niet, het lijkt een beetje oneerlijk om u te vragen £ 300 – £ 400 te betalen voor een eenvoudige website, niet wetende of het zal werken je geld verdienen of in ieder geval je telefoon laten rinkelen met vragen.

De 2% van de website-ontwerpbedrijven die doen wat je nodig hebt, doen het volgende: ze betalen voor je domeinnaam, ze bouwen een website voor je, ze hosten de website en ze zorgen ervoor dat de website op de eerste pagina van Google wordt geplaatst (over het algemeen in de top drie plaatsen) allemaal GRATIS, ze zullen u dan een periode geven om de hoeveelheid nieuwe opdrachten die u in deze tijd hebt ontvangen te evalueren (normaal 1 maand vanaf het moment dat u in de top drie komt) ).

Alleen dan zullen ze u kosten in rekening brengen voor uw website en SEO, dit varieert van £ 50 per maand tot £ 2.000 per maand, afhankelijk van het type bedrijf waarin u zich bevindt, wat u moet onthouden is dat u de hoeveelheid winst al hebt gezien je hebt verdiend van je GRATIS maand bovenaan Google, het is nu een kwestie van afdingen om daar te blijven, als je erover nadenkt, kost het je eigenlijk niets, want je betaalt voor je volgende maanden website bovenaan in Google van uw winst vorige maanden, winst die u niet had gehad als u niet bovenaan Google had gestaan.