Suplimente alimentare integrale – Aflați despre beneficiile luării acestor suplimente

  • Post author:
  • Post category:Business

Suplimentele alimentare întregi vin în multe soiuri și forme diferite și pot avea multe beneficii mari pentru sănătate. Faptul că aceste tipuri de suplimente sunt făcute din alimente naturale și, în general, nu au ingrediente sau substanțe chimice artificiale înseamnă că organismul nostru se poate descurca mult mai bine și astfel ne poate furniza nutrienții de care avem nevoie.

Băuturile verzi sunt un tip de supliment alimentar integral și constau din multe super-alimente în formă concentrată. Au un aspect verde închis și pot veni sub formă de pudră sau tablete, în funcție de ce preferi. Este important să consumăm cantități mari de alimente verzi, deoarece sunt alcaline, astfel încât au un efect de neutralizare sau de curățare a sistemului nostru, deoarece corpul nostru tinde în general să fie prea acid. Consumul unui supliment de băutură verde este cea mai bună modalitate de a obține verdețurile suplimente alimentare de care aveți nevoie zilnic, deoarece poate fi dificil, dacă nu imposibil, să consumați suficiente alimente verzi de înaltă calitate fără a utiliza un anumit tip de supliment.

Vizitați orice magazin local de produse naturiste sau chiar magazin alimentar și veți găsi o varietate de suplimente alimentare integrale, de la suplimente de usturoi la uleiuri de pește, cum ar fi suplimentele cu acizi grași omega. Cu toate acestea, este important să vă cercetați companiile care furnizează aceste suplimente alimentare întregi pentru a vă asigura că sunt de renume și au un istoric de succes. Nu experimentați cu noi companii netestate.

De asemenea, asigurați-vă că vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice supliment nou, mai ales dacă luați medicamente, deoarece pot exista efecte secundare la care veți dori să fiți atenți.

Aloe vera este un alt supliment alimentar integral despre care se crede că are multe beneficii mari pentru sănătate. În general, se găsește ca o băutură pe care o consumi zilnic în cantități mici și se crede că ajută la menținerea intestinului în mișcare și regulat, pe lângă faptul că îți oferă mai multe vitamine și minerale. Poate fi o modalitate excelentă de a ajuta cu problemele de constipație.

Se crede că ginsengul ajută în multe domenii ale sănătății tale, cum ar fi îmbunătățirea nivelului de claritate mentală și vigilență. Sistemul nostru digestiv se descurcă foarte bine cu alimentele întregi și știe cum să le descompună și să le absoarbă cu ușurință, în timp ce suplimentele care conțin multe substanțe chimice sintetice pot fi dificil de tratat pentru sistemul nostru digestiv și nu sunt absorbite la fel de bine. Luați în considerare un fel de suplimente alimentare integrală ca o parte obișnuită a dietei dvs., deoarece poate fi destul de benefică pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră generală.