Traprenovatie gemakkelijk gemaakt

  • Post author:
  • Post category:Business

Veel huiseigenaren en doe-het-zelvers willen hun eenvoudige, met vloerbedekking beklede trap veranderen in een mooie eikenhouten trap die elegantie en stijl aan hun huis zou toevoegen. Dit kan een zeer kostbare onderneming zijn. Of met de juiste producten en een helpende hand van uw trappenexpert kan het relatief goedkoop zijn.

Het veranderen van tapijttreden in rode eik of esdoorn is een proces dat is vereenvoudigd door de nieuwe RetroTread van Young Manufacturing. Afhankelijk van uw bestaande profielontwerp kunnen deze profielkappen met minimale aanpassingen over de bestaande profielen worden geplaatst. Het verwijderen van de oude treden is in de meeste gevallen niet nodig, wat veel tijd en geld bespaart.

Het unieke ontwerp van RetroTread Pvc traprenovatie zorgt voor stevigheid bij de neus terwijl dezelfde dikte van het verwijderde tapijt behouden blijft voor een uniforme stijgbuishoogte en naleving van de voorschriften. De hoogte van de stijgbuis is een belangrijk veiligheidsprobleem, daarom kan een standaard 1″ dik loopvlak niet worden gebruikt. De installatie is eenvoudig. Verwijder eerst het tapijt. Snijd vervolgens de neus van de bestaande treden af. Breng een stootbord aan om de ruwe stootbord. Op lengte zagen en tredekap monteren. Het is niet langer nodig om de hele trap te vervangen. Nu, met RetroTread, kan een nieuwe trap in de meeste gevallen eenvoudig worden gerealiseerd door de ervaren doe-het-zelver.

De balusters of piketten kunnen op vrijwel dezelfde manier worden opgewaardeerd. De verouderde vierkante balusters kunnen worden vervangen door vierkante balusters met een gedraaid design. Nogmaals, dit kan worden bereikt zonder de leuning te verwijderen of te vervangen. Door simpelweg dezelfde onderste gaten te gebruiken en door de lijst in de omgeploegde reling te vervangen (of in sommige toepassingen door dezelfde gaten in de leuning te gebruiken), kunnen de balusters eenvoudig worden geïnstalleerd, zonder reling te vervangen.

Voor de rijke uitstraling van smeedijzer werkt een nieuw product van Crown Heritage, het Transformer-systeem genaamd, op vrijwel dezelfde manier als de vervanging van de houten baluster, in die zin dat de leuning niet hoeft te worden verwijderd. Een demonstratievideo op http://www.crownheritage.com laat zien hoe gemakkelijk het is om van houten naar ijzeren balusters te upgraden.

Al deze upgrades kunnen worden gerealiseerd door de doe-het-zelver of plaatselijke trappenbouwer. Uw leverancier van traponderdelen kan u helpen met al uw vragen en u door het installatieproces leiden.